Τι είναι το Delio Food Hub - Delicatesseria;

Το Delio Food Hub – Delicatesseria είναι ένα διττό γαστρονομικό project που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του στο νέο του χώρο στο Κουκάκι, στα μέσα Μαΐου του 2020. Πρόκειται για έναν κόμβο διανομής προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών που το πρωί λειτουργεί ως χονδρική για επαγγελματίες της εστίασης, ενώ τα απογεύματα μετατρέπεται σε ελληνική delicatesseria.​

Εάν ενδιαφέρεστε να προμηθευτείτε προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών για την επιχείρηση σας, τότε πατήστε εδώ.

To Delio Food Hub είναι πλατφόρμα αξιολόγησης, συλλογής και διανομής χονδρικής, προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών σε χώρους εστίασης, τουρισμού και καταστημάτων τροφίμων. Στο Delio δεν περιοριζόμαστε σε έναν κατάλογο αλλά βρίσκουμε και συλλέγουμε για εσάς τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Τα προϊόντα αυτά έρχονται να καλύψουν ανάγκες για παροχή υψηλότερης ποιότητας στους χώρους εστίασης και του τουρισμού προσφέροντας ευκαιρίες διαφοροποίησης και εμπειρίας. Τοπικότητα, ταυτότητα, μοναδικότητα, ποιότητα είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτών των προϊόντων. 

Εάν ενδιαφέρεστε να ζήσετε μια γαστρονομική εμπειρία στον πρωτότυπο χώρο της Delicatesseria, τότε πατήστε εδώ.

H Delicatesseria είναι μια επινόηση για έναν χώρο που δεν υπάρχει καθώς ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει έως και πλήρες δείπνο χωρίς κανένα από τα πιάτα να μαγειρεύεται. Στην Delicatesseria δεν υπάρχει κουζίνα και όλα τα πιάτα που προσφέρονται είναι προϊόντα μικρών παραγωγών.

 

Η Delicatesseria έχει στοιχεία παντοπωλείου, wine bar, delicatessen και μεζεδοπωλείου χωρίς να είναι κάτι από αυτά.

Copyright 2018-20 by Harry Tzannis | Ελληνικά προϊόντα | Product of the day | Ορλώφ 7, 11741, Κουκάκι, Αθήνα , Greece | 210 9223988

Design by asprimera

  • Product of the day by DELIO
  • Harry's Tzannis LinkedIn